Taal selecteren:

Contact

Hartelijk Dank!

Bedankt voor uw bericht! We zullen spoedig contact met u opnemen om u verder te assisteren.

Persoonlijke begeleiding

Exclusief vastgoed binnen handbereik

Het vinden van een huis, dat volledig voldoet aan uw criteria, is vaak een tijdrovend en lastig traject. Het aanbod is groot en vaak zijn de makelaars op locatie gebonden aan hun regio.

Melanie Van Lit Real Estate heeft, werkend vanuit Den Haag, een volledig overzicht van de huizen die worden aangeboden.

De zoektocht naar een huis in het buitenland is persoonlijk en uniek. Nadat u via onderstaand zoekformulier een indicatie heeft gegeven, beginnen wij met een grondige inventarisatie. Indien gewenst vindt ons eerste gesprek bij u op locatie plaats. Wij luisteren naar uw wensen, behoeften en verwachtingen om een duidelijk beeld te krijgen van uw toekomstige huis.

Op basis van uw criteria en voorkeuren gaan wij aan de slag om een zorgvuldige voorselectie van woningen te maken. Wij brengen alleen die huizen onder uw aandacht die perfect passen bij uw smaak en levensstijl. Dit bespaart u tijd en energie en zorgt ervoor dat u alleen de beste opties te zien krijgt.

Op deze website vindt u reeds een kleine selectie aan mooie huizen en appartementen. Heeft u hier niet gevonden wat u zoekt? Geen probleem. Door de samenwerking met geschikte partners hebben wij toegang tot de volledige woningmarkt op Mallorca en Tenerife.

Wij begeleiden u persoonlijk gedurende het gehele selectie- en aankoopproces. Daarnaast bieden wij een uitgebreide after-sale begeleiding, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe thuis aan al uw verwachtingen voldoet. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij eventuele juridische of administratieve zaken en u te ondersteunen bij de integratie in uw nieuwe gemeenschap.

Met Melanie Van Lit Real Estate aan uw zijde, wordt het vinden en kopen van uw vastgoed een zorgeloze ervaring.

Intern. makelaarsbureau voor Mallorca en Tenerife

Wij staan graag tot uw dienst. Tot snel.

Als Nederlandse makelaar bieden wij voornamelijk moderne en luxe woningen aan op de twee eilanden. Of wilt u liever toegang tot een huis dat niet openbaar wordt geadverteerd? Regelmatig hebben wij specials in de stille verkoop.

Internationaal bereik

Internationaal bereik wordt steeds belangrijker in een wereld die steeds meer verbonden is door technologie en communicatie. Melanie Van Lit Real Estate beschikt over een breed netwerk van contacten en relaties. Door de nauwe samenwerking met partners ter plaatse kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding.

Gevestigd in Den Haag

Het kantoor is gevestigd in Nederland, Den Haag. Daardoor zijn de communicatielijnen kort en direct. U kunt ten aller tijde persoonlijk met ons overleggen zonder rekening te hoeven houden met tijdsverschillen, mentaliteit en lange afstanden.

Flexibiliteit

Als onafhankelijke makelaar zijn wij heel flexibel in de aanpak en kunnen ons zonder veel moeite  aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Wij kunnen, indien gewenst, buiten de standaard procedures werken en maatwerk leveren.

Mallorca

Tenerife

Mallorca

Tenerife

Aanbod

Uitgelichte woningen te koop

Wij maken steeds een selectie van leuke en interessante woningen voor op onze website. Verder hebben wij toegang tot alle aanbod op Mallorca en Tenerife en begeleiden u in de gehele selectie en aankoop proces. Voor het gehele traject van zoeken tot betrekken van uw woning is Melanie Van Lit Real Estate uw partner.

Top Locatie Cala d’Or

Eigen weg naar het strand, modern zwembad en grote garage
Rustig gelegen, in 2023 gerestaureerd

€ 1 950 000

Betoverende Oude Landgoed

Prachtige omgeving met fraai uitzicht. Twee gastenverblijven

In de buurt van Es Carritxo

€ 3 850 000

Siam Blue VILLA Nº1

Luxe villa in Costa Adeje, Tenerife

Spectaculaire uitzichten in elke richting

€ 2.850.000,-

Siam Blue VILLA Nº4

Luxe villa in Costa Adeje, Tenerife

Ontworpen door de beroemde architect Leonardo Omar

€ 3.450.000,-

Mooie Traditionele Finca

In de heuvels bij Cas Concos

Prachtig natuurlijk landschap met super uitzicht
€ 1 750 000

Historisch Gerestaureerde Finca

Met charme in de buurt van Cas Concos

Rustig gelegen – Top uitzicht – Nieuw zwembad

€ 1 100 000