Taal selecteren:

Mooie Traditionele Finca

In de heuvels bij Cas Concos

€ 1 750 000

6 Slaapkamers

6 Badkamers

423 m2 Woonruimte

14 860 m2 Perceel

met smaak gerestaureerd

Landelijk gelegen

Mooie traditionele finca in de heuvels nabij Cas Concos

Deze aantrekkelijke traditionele finca ligt verscholen in de heuvels nabij Cas Concos en omvat 6 slaapkamers en 6 badkamers. Met een royaal woonoppervlak van 423 m2 is de woning gelegen op een ruim perceel van 14.860 m2. De finca, met smaak gerestaureerd, is gevestigd in een aantrekkelijk landschap en biedt prachtige vergezichten. De rustige ligging voegt een vleugje sereniteit toe aan deze bijzondere plek.

Gerestaureerde finca met smaak

Deze finca is met oog voor detail gerestaureerd, waarbij de traditionele elementen zijn behouden en gecombineerd met moderne voorzieningen. Het resultaat is een harmonieuze mix van oude charme en eigentijds comfort. De woning straalt warmte en karakter uit, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat.

Prachtig uitzicht en rustige Ligging

De finca is gelegen in een pittoreske omgeving en biedt prachtige uitzichten over het omliggende landschap. De rustige ligging zorgt voor totale privacy en een ongestoorde ervaring van het platteland. Het is de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven.

Onafhankelijk gastenverblijf

Deze finca biedt meer dan alleen een huis. Met een onafhankelijk gastenverblijf, dat is verbonden aan het hoofdgebouw, kunt u vrienden en familie verwelkomen met comfort en privacy. Het gastenverblijf beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer, waardoor het een ideale ruimte is voor gasten of zelfs als verhuuroptie.

Betreed een wereld van rust en charme met deze prachtige finca in de heuvels nabij Cas Concos. De combinatie van traditionele elementen en moderne gemakken, samen met het gastenverblijf, maakt dit tot een unieke kans. Neem vandaag nog contact met ons op om deze betoverende finca te ervaren.

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Navigeer van links naar rechts om alle foto’s te zien.