Taal selecteren:

SERENITY LUXURY VILLAS

27 luxe villa’s in Costa Adeje, Tenerife

EXCEPTIONAL LIVING

3  Slaapkamers

5  BADKAMERS

3 Etages

+/- 300 m2 Woonruimte

+/- 500 m2 Perceel

32m2 VERWARMD ZWEMBAD

Ruime terrassen en veranda’s

AANGELEGDE TUIN

ROLSTOELVRIENDELIJK MET LIFT

Het project Serenity Luxury Villas bestaat uit 27 prachtige villa’s gelegen in het prestigieuze gebied van Siam Mall & Siam Park in het zuiden van het eiland Tenerife. De witgekalkte villa’s, gebouwd met de beste materialen en afwerkingen, bieden ruime binnenruimtes, een eigen verwarmd oneindig zwembad, mooie terrassen en adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan en La Gomera – een reeks voorzieningen die ons team van architecten en interieurontwerpers tot in het kleinste detail heeft uitgedacht. Dit hoogwaardige product op het eiland van de Eeuwige Lente is ontworpen om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Ontdek jouw Serenity in dit kleine vulkanische paradijs!

De villa’s bevinden zich op de meest bevoorrechte locatie van Costa Adeje, waar het zomerse gemiddelde jaartemperatuur 28°C is en in de winter 20°C. Dit stukje van onze Moeder Aarde, in de omgeving van Los Cristianos en Las Américas, staat bekend als de plek met het beste en gezondste klimaat ter wereld. Vanwege deze reden besluiten mensen van alle leeftijden van over de hele wereld te investeren in een tweede woning op Tenerife en zelfs het eiland te kiezen als hun belangrijkste verblijfplaats.

Met het beste klimaat ter wereld en als een veilige plek met ongerepte natuur en vriendelijke mensen, geniet Tenerife van een zeer hoge levenskwaliteit. Heb je zin om te ontspannen op zandstranden, te wandelen op de Teide of gewoon te wandelen op de Golden Mile-promenade? Ontdek de diversiteit van dit eiland en kies volgens jouw smaak.

 

PERFECTE LOCATIE:

Dankzij de zeer goed ontwikkelde infrastructuur in het zuidelijke deel van het eiland, die de afgelopen jaren voortdurend is verbeterd, kun je binnen minder dan 3 minuten vanaf je villa de snelweg nemen en gemakkelijk en snel alle bezienswaardigheden op Tenerife bereiken.

Een enorm voordeel is zeker de directe vluchtverbinding vanuit meer dan 120 bestemmingen in heel Europa. Serenity Luxury Villas bevinden zich op slechts 10-15 minuten rijden van de luchthaven Tenerife Zuid.

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Bekijk hier alle foto’s en details van deze prachtige woning.