Taal selecteren:

SIAM BLUE

10 luxe villa’s in Costa Adeje, Tenerife

INTRODUCTIE VAN FASE EEN

3  Slaapkamers

4  baDKAMERS

3 Etages

310 m2 Woonruimte

645 m2 Perceel

GROOT MODERN ZWEMBAD

Ruime terrassen

Prachtig uitzicht op de oceaan

SIAM BLUE is een uitstekende selectie prachtig ontworpen villa’s met 3 en 4 slaapkamers.

Gelegen in Caldera del Rey, pal naast Siam Park, zijn de Siam Blue villa’s geïntegreerd in natuurlijke rotsformaties, wat resulteert in een spectaculair en uniek ontwerp. Ze garanderen uitzonderlijk uitzicht op weelderige begroeiing, de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera. Gelegen in een luxe, veilige en rustige buurt, dichtbij alles wat u nodig heeft.

Zorgvuldig gecreëerd voor een comfortabele levensstijl, bieden deze villa’s 3 en 4 slaapkamers met eigen badkamers, grote ramen om te profiteren van natuurlijk licht en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen, voldoen aan alle huidige voorschriften en ontworpen volgens de nieuwste trends.

Het eindeloze diepblauwe uitzicht op de Atlantische Oceaan vormt een perfecte aanvulling op het uitzonderlijke ontwerp van de villa’s, waar premium esthetiek samengaat met verhoogd comfort en hoogwaardige functionaliteit.

Een uniek contrast van moderne en klassieke materialen, samen met de functionele indeling, zorgt voor een aangename, elegante en harmonieuze knusse woning.

Alle gebruikte kwaliteiten in de woningen zullen van hoge standaard zijn, met de beste materialen en luxe ontwerp. Ga lekker zitten, ontspan en geniet van het fantastische weer in het gebied.

4  Slaapkamers

5  BADKAMERS

3 Etages

326 m2 Woonruimte

833 m2 Perceel

GROOT MODERN ZWEMBAD

Ruime terrassen

Prachtig uitzicht op de oceaan

4  Slaapkamers

5  baDKAMERS

3 Etages

325 m2 Woonruimte

648 m2 Perceel

GROOT MODERN ZWEMBAD

Ruime terrassen

Prachtig uitzicht op de oceaan

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Bekijk hier alle foto’s en details van deze prachtige woning.