Taal selecteren:

PALMA REAL SUITES

160 luxe appartementen in Palm mar, arona

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN

1-2  Slaapkamers

MODERNE  BADKAMERS

Meerdere Etages

+/- 99 m2 Woonruimte

+/- 225 m2 Perceel

Openbare ZWEMBADen

Ruime terrassen en veranda’s

AANGELEGDE TUIN

Moderne Keuken

Perceel van meer dan 15.000 m2 met een omheining van verticale lamellen met hoge dichtheid, voorzien van uitgebreide tuinen met plantensoorten met een laag waterverbruik en een buitenverlichtingsnetwerk. Het perceel is verdeeld in twee gebieden: het Noorden (met vetplanten en cactussen op een substraat van zwart gesteente, wat een vulkanisch gebied nabootst) en het Zuiden (gericht naar het zwembad met subtropische soorten, gras en palmbomen).

Palma Real Resort bestaat uit 160 woningen verdeeld over 4 blokken, allemaal met terrassen, slaapkamers met eigen badkamers, waarvan 40 prachtige penthouses met een privé dakterras die verbonden zijn via spiraalvormige designtrappen. Er zijn 5 verschillende typologieën van woningen om uit te kiezen op basis van hun indeling en oppervlakte.

Het ruime openbare gedeelte, gericht op het zuiden, beschikt over een buitenzwembad opgedeeld in met elkaar verbonden zones: een zwembad voor baantjes trekken (1,50 meter diep), een familiezwembad (1,20 meter), een strandgedeelte met platforms voor ligbedden (18-54 cm), een kinderzwembad met verticale fonteinen voor speelplezier (50 cm) en een verwarmd zwembad (1,50 meter). Daarnaast wordt dit gebied omringd door uitgestrekte zonnebaden, waarvan er één speciaal is gereserveerd voor exclusief gebruik door volwassenen, en versierd met boomringen met hoge palmbomen.

Zon en water voor ontspanning en plezier!

 

 

1 SLAAPKAMER

€ 290.000

65.67 + 32.08 m2

2 SLAAPKAMERS

€ 333.800

99.95 + 19.08 m2

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Bekijk hier alle foto’s en details van deze prachtige woning.

 Klik voor geluid!