Taal selecteren:

Mooie Vakantie Woning

Top locatie Cala d’Or

€ 1 950 000

3 Slaapkamers

3 + 2 Badkamers

250 m2 Woonruimte

650 m2 Perceel

Privétoegang tot het strand

Super zwembad

Grote garage

Nieuwe badkamers en keuken

Nieuwe airco en warmtepomp voor centrale verwarming en warm water

Betreed de wereld van weelde en comfort met deze buitengewone woning aan de Front Line in Cala d’Or. Dit prachtige juweel beschikt over niet minder dan 3 ruime slaapkamers en maar liefst 3 badkamers, plus 2 extra kamers voor al uw veelzijdige behoeften. Met een royaal vloeroppervlak van ongeveer 250 m2 biedt deze villa een overvloed aan leefruimte, waarbij elk detail doordacht is ontworpen om uw woonervaring te verrijken.

Deze majestueuze woning is genesteld op een weelderig perceel van 650 m2 en biedt niet alleen exclusieve privacy, maar heeft ook het voorrecht van directe en privétoegang tot het betoverende strand, waardoor het een ware oase is voor de liefhebbers van zon, zee en strand.

Geniet van uw vrije tijd en vermaak uw gasten in het prachtige zwembadgedeelte van de villa, een ware oase van rust en recreatie. Bovendien profiteert u van het gemak van een ruime garage, perfect voor het herbergen van uw voertuigen en het opslaan van persoonlijke bezittingen.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de harmonieuze balans tussen rust en levendigheid. Genesteld in een serene omgeving, biedt deze eigendom een toevluchtsoord weg van de drukte van het dagelijks leven. Toch bevindt u zich op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Cala d’Or, waardoor u altijd dicht bij de lokale attracties en voorzieningen bent.

Mis deze zeldzame kans niet om het beste van het kustleven te ervaren. Deze prachtige villa aan de Front Line in Cala d’Or wacht op u om haar betoverende charme te ontdekken en uw dromen van een luxueuze mediterrane levensstijl waar te maken.

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Navigeer van links naar rechts om alle foto’s te zien.