Taal selecteren:

Aquarium Porto Cristo

Luxe villa’s Project

Nieuwbouw in Islas Baleares

6  Kamers

4  Slaapkamers

5  BADKAMERS

2 Etages

364,66 m2 Woonruimte

625,73 m2 Perceel

Luxe ZWEMBAD

2 terrassen

Uitzicht op zee

Het voormalige aquarium in de haven van Porto Cristo biedt een uitstekende locatie voor de ontwikkeling van luxe villa’s. Met zijn maritieme sfeer, voorzieningen van wereldklasse, de nabijheid van de Rafa Nadal Academy en de charme van de badplaats Porto Cristo, is deze locatie een magneet voor veeleisende kopers. De villa’s bieden het ultieme luxe en comfort om aan de behoeften en eisen van de bewoners te voldoen. Investeer in dit exclusieve project en ervaar een onvergelijkbare ervaring in een van de beste gebieden in de haven van Porto Cristo.

Met ruime woonruimtes, elegante slaapkamers, een recreatie- en wellnessruimte en het begeerde uitzicht op de haven, zijn deze villa’s een symbool van ultieme luxe en comfort.

Deze locatie in de haven van Porto Cristo straalt prestige en exclusiviteit uit. De luxe villa’s op de voormalige aquariumsite belichamen modern design, hoogwaardige materialen en verfijnde details. Elk huis is gebouwd volgens de hoogste normen om bewoners een luxe en comfortabele woonervaring te bieden.

Deze exclusieve luxe villa’s in de gewilde havenlocatie in Porto Cristo, dicht bij de Rafa Nadal Academy, biedt een dromerig uitzicht op de haven, hoogwaardige en eersteklas voorzieningen. Met een ruime woonruimte, elegante slaapkamers en een privézwembad is het de perfecte keuze voor veeleisende kopers die op zoek zijn naar een luxe levensstijl.

10  Kamers

4  Slaapkamers

4  BADKAMERS

3 Etages

576,25 m2 Woonruimte

860,87 m2 Perceel

LUXE ZWEMBAD

2 terrassen

Uitzicht op zee

8  Kamers

3  Slaapkamers

3  BADKAMERS

3 Etages

491,16 m2 Woonruimte

860,87 m2 Perceel

LUXE ZWEMBAD

2 terrassen

uitzicht op Zee

6  Kamers

4  Slaapkamers

5  BADKAMERS

2 Etages

364,66  m2 Woonruimte

625,73 m2 Perceel

LUXE ZWEMBAD

2 terrassen

uitzicht op Zee

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Bekijk hier alle foto’s en details van deze prachtige villa’s.