Taal selecteren:

Contact

Hartelijk Dank!

Bedankt voor uw nieuwsbrief inschrijving! Geweldig nieuws! Je inschrijving voor onze nieuwsbrief is succesvol voltooid.

Diensten

Melanie van Lit
Real Estate BV

Internationaal makelaarsbureau
voor Mallorca en Tenerife

Vinden
Verkopen
Bezichtigen

 Melanie van Lit Real Estate BV is een jong en enthousiast bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van onroerend goed op Mallorca en Tenerife.

Als Nederlandse makelaar bied ik voornamelijk moderne en luxe objecten aan op de twee eilanden. Naast het aanbod op de website zijn er regelmatig ook specials in de stille verkoop. Bent u hiernaar op zoek? VRAAG ERNAAR.

Door samenwerking met partners ter plaatse kunt u rekenen op een verdergaande persoonlijke advisering. Bovendien krijgt u desgewenst begeleiding met de verhuizing, inrichting, renovatie en het onderhoud.

Mijn kantoor is gevestigd in Den Haag en Keulen. Voor onze Nederlandse en Duitse klanten zijn de lijnen dan ook kort. Dit is vooral een voordeel als het gaat om uw tweede residentie.

Heeft u vragen over de dienstverlening die u van mij kunt verwachten, neem dan gerust contact op. Persoonlijk contact is belangrijk. Stel mij daarom al uw vragen over de objecten die uw interesse hebben. Ik sta graag tot uw dienst. Hopelijk tot snel.

Over

Melanie van Lit. Een professional in de vastgoedsector voor Mallorca en Tenerife.

Als zelfstandige ondernemer ben ik niet gebonden aan een specifieke makelaarsorganisatie of – netwerk. Daardoor is het mogelijk aan de klant meer persoonlijke aandacht te besteden en mij volledig te richten op de individuele behoeften en wensen van elke geïnteresseerde.

Klantengerichtheid staat bij mij centraal. Door mijn onafhankelijkheid kan ik snel reageren op veranderende omstandigheden.

Services

Advies
Informatie
Verbouwing
Interieur
Markt Analyse
Lokaliseren

Mallorca

Tenerife

Mallorca

Tenerife