Taal selecteren:

VERKOCHT

VERKOCHT

VERKOCHT

VERKOCHT

VERKOCHT

Uitzonderlijke Historische Landgoed

in de buurt van Santanyí

€ 2 300 000

5 Slaapkamers

2 Badkamers

+/-300 m2 Woonruimte

+/- 25 000 m2 Perceel

Smaakvol gerestaureerd

20 meter zwembad

Status: VERKOCHT

Uitzonderlijke historische landgoed nabij Santanyi

Verscholen in de charmante omgeving van Santanyi, staat deze prachtige oude finca als een bewijs van tijdloze elegantie en doordachte restauratie. Met 5 slaapkamers en 2 badkamers biedt deze woning ruime accommodatie binnen zijn circa 300 m2 interieur. Gelegen op een uitgestrekt landschap van ongeveer 25.000 m2, beschikt het over een zeldzame oppervlakte van meer dan 2 hectare land, waardoor een toevluchtsoord van privacy en natuurlijke schoonheid ontstaat.

Architectonische Schoonheid, Doordachte Restauratie

Deze oude finca, doordacht gerestaureerd door zijn architect-eigenaar, straalt een betoverende mix uit van historische charme en modern comfort. Elke hoek toont een nauwgezette aandacht voor detail, resulterend in een naadloze fusie van het verleden en het heden. Het karakter van de finca is behouden gebleven terwijl moderne voorzieningen zijn geïntegreerd voor een harmonieuze leefervaring.

Sereniteit en Pracht

Dompel uzelf onder in de rust van de omgeving en geniet van het schilderachtige uitzicht dat zich uitstrekt over het landschap. Een hoogtepunt van dit pand is het indrukwekkende zwembad van 20 meter, dat verfrissende ontspanning en serene momenten onder de zon biedt. Met het uitgestrekte land dat bij het pand hoort, is er volop gelegenheid om te verkennen, te creëren en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het gebied.

Een Juridisch Toevluchtsoord

Rust gemakkelijk in de wetenschap dat dit pand volledig legaal is, wat gemoedsrust biedt voor uw investering. De zorgvuldige aandacht voor juridische vereisten benadrukt de geloofwaardigheid van deze kans.

Omarm de Charms van Santanyi

De nabijheid van het pand tot Santanyi stelt u in staat om te genieten van de artistieke cultuur van de stad, boetiekjes, lokale markten en gastronomische geneugten. De betoverende sfeer van Santanyi vormt een perfecte aanvulling op de serene elegantie van deze oude finca.

Verhoog uw levensstijl met dit buitengewone pand dat historische allure verenigt met hedendaags comfort. Neem nu contact met ons op om de magie van deze oude finca nabij Santanyi zelf te ontdekken.

Melanie van Lit

Makelaar

Foto Gallerij

Navigeer van links naar rechts om alle foto’s te verkennen en elk detail van deze prachtige accommodatie te ontdekken. Laat u meevoeren door een visuele reis die de charme en elegantie van dit huis tot leven brengt. Of het nu gaat om de weelderige tuinen, het adembenemende uitzicht of de stijlvolle interieurs, elke foto vertelt een uniek verhaal dat wacht om ontdekt te worden. Dompel uzelf onder in de schoonheid van elk beeld en laat uw verbeelding de vrije loop terwijl u deze buitengewone finca vanuit elk perspectief bewondert.