Taal selecteren:

Oude Finca met veel Potentie

In de buurt van Felantix Campos

€ 636 000

Slaapkamers

Badkamers

300 m2 Woonruimte

Royaal Terrein

19e-eeuwse Finca

Bouw van Extra Woning

Stap in een wereld van tijdloze charme met deze charmante oude finca, verscholen in het hart van Felanitx Campos. Terugkerend naar de 19e eeuw biedt deze traditionele parel niet alleen een stuk geschiedenis, maar ook een canvas van mogelijkheden voor wie zijn droomverblijf wil creëren in het prachtige Mallorcaanse platteland.

Hoofdgebouw: Met een indrukwekkende oppervlakte van 300 vierkante meter is het hoofdgebouw een eerbetoon aan het vakmanschap van weleer. Houten balken, stenen muren en vintage details nemen je mee terug in de tijd, terwijl de ruime indeling flexibele woonarrangementen mogelijk maakt. Omarm het unieke karakter van het verleden terwijl je de interieurs herinricht om aan te sluiten bij je moderne levensstijl.

Uitgestrekt Land: Het terrein wordt geleverd met een uitgestrekt stuk land dat je uitnodigt om je verbeelding te verkennen. Met de mogelijkheid om een andere woning te bouwen, de bestaande woning uit te breiden of een weelderig tuinparadijs te creëren, is dit land een leeg canvas dat wacht op jouw persoonlijke touch. Of je nu een enthousiaste tuinier bent of een visionaire bouwer, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Elektriciteit en Water: Het pand is al uitgerust met elektriciteits- en wateraansluitingen, wat handig is voor wie plannen heeft voor ontwikkeling of renovatie.

Locatie: Gelegen in het charmante stadje Felanitx Campos, geniet je van het beste van het landelijke leven terwijl je toch binnen handbereik bent van voorzieningen en diensten. Geniet van de rust van het platteland, verken lokale markten of bewonder gewoon de adembenemende natuurlijke schoonheid om je heen.

Of je nu op zoek bent naar een restauratieproject om nieuw leven in deze historische parel te blazen of dat je de creatie van een moderne oase in een traditionele omgeving voor ogen hebt, deze oude finca biedt een unieke kans om je dromen vorm te geven. Met zijn rijke geschiedenis en uitgestrekte terrein is dit pand een investering in zowel het verleden als de toekomst.

Grijp deze kans om een stukje van het erfgoed van Mallorca te bezitten en het om te vormen tot iets buitengewoons. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en laat je verbeelding de vrije loop met het eindeloze potentieel dat dit pand te bieden heeft.

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Navigeer van links naar rechts om alle foto’s te zien.