Taal selecteren:

Exclusief Landhuis

In de heuvels bij Es Carritxo

€ 1 950 000

4 Slaapkamers

4 Badkamers

210 m2 Woonruimte

16 240 m2 Perceel

Enorme woonkamer

Apart gastenappartement

Groot zwembad

Commisie: Bij het afsluiten van een overeenkomst wordt de commisie door de verkoper betaald.

Ervaar het toppunt van modern landelijk wonen met dit uitzonderlijke landhuis met 4 slaapkamers en 4 badkamers, gelegen in de schilderachtige heuvels nabij Es Carritxo in Zuidoost-Mallorca. Met adembenemende panoramische uitzichten op zee, totale rust en een uitgestrekte leefruimte is deze woning een waar juweel. De zorgvuldig ontworpen architectuur combineert naadloos hedendaagse esthetiek met de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Met een riante woonkamer, een apart gastenverblijf en een ruim zwembadgedeelte biedt deze woning ultiem comfort en ontspanning.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Spectaculair Uitzicht op Zee: Geniet van adembenemende uitzichten op de glinsterende zee en het serene platteland, wat zorgt voor een sfeer van rust en verbondenheid met de natuur.

  • Modern Ontwerp: Dit opvallende landhuis combineert moderne architectuur met de charme van het platteland, waardoor er een harmonieuze en stijlvolle leefomgeving ontstaat.

  • Riante Woonkamer: De ruime woonkamer is ontworpen voor zowel ontspanning als entertainment, met veel natuurlijk licht en een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

  • Apart Gastenverblijf: De woning beschikt over een apart gastenverblijf, wat privacy en comfort biedt voor vrienden en familie die op bezoek komen, of als een potentieel verhuurmogelijkheid.

  • Groot Zwembad: Dompel uzelf onder in de luxe van een royaal zwembad, ideaal voor verfrissende zwempartijen op zonnige dagen en ontspannen avonden bij het water.

  • Rustige Locatie: Gelegen in de serene heuvels nabij Es Carritxo, biedt deze woning een rustige ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, terwijl lokale voorzieningen toch gemakkelijk bereikbaar zijn.

Aanvullende Details:

  • Parkeergelegenheid: Voldoende parkeerruimte beschikbaar voor bewoners en gasten.
  • Buitenruimte: Het uitgestrekte perceel biedt mogelijkheden voor tuinieren, buitenactiviteiten en het creëren van uw eigen privé toevluchtsoord.

Ervaar de Levensstijl: Laat u meeslepen door de boeiende mix van modern wonen en natuurlijke schoonheid die dit prachtige landhuis biedt. Of u nu een permanente woning, een vakantiehuis of een investeringsmogelijkheid zoekt, deze woning is een zeldzame vondst die verfijning, comfort en adembenemende uitzichten combineert. Mis deze kans niet om dit opvallende moderne landhuis de uwe te maken.

Melanie van Lit

Makelaar

Fotogalerij

Navigeer van links naar rechts om alle foto’s te zien.